طریقهی مصرف گوجهسبز! - طنز
مواد لازم: گوجهسبز، نمک
روش اول: ابتدا یک گوجه سبز برمیداریم. با چهار دندان جلو یک گاز کوچولو از باسن آن میگیریم. اگر در این روش تازهکار هستید بعد از فروکردن دندانها در باسن گوجهسبز قسمت گازگرفته را جدا کنید و بخورید سپس روی زخم باسن گوجهسبز نمک بپاشید! افراد حرفهای بعد از گاز گرفتن، تکهی مربوطه را جدا نمیکنند و با مهارت خاصی در محل گاز نمک میپاشند. بدین ترتیب گاز اول نیز بانمک خواهد بود!
روش دوم: مرحلهی گاز این روش مانند روش فوق است. تنها تفاوت این دو روش در نحوهی مزهدار کردن است. در روش دوم، درب نمکدان را باز کرده، مقداری نمک کف ظرف گوجهسبزها یا ظرفی جدا میریزیم. پس از انجام گاز از باسن گوجهسبز، آن را در قسمت از قبل تهیهشده نمکآلود مینماییم. لازم به ذکر است که استفادهکنندگان از این روش، ضمن برخورداری از کالیبر بالاتر، دارای مهارت خاصی در تنظیم زاویه و مدتزمان تماس گوجهسبز با قسمت نمکی میباشند در غیراینصورت، گوجه سبز مزهدار شده زیادی شور شده و دهان و حلق خورندهی محترم را میسپوزد یا بینمک مانده و حال جالبی نمیدهد.
نکات کلیدی:
اکیدا از مصرف گوجهسبز در آش و خورشت پرهیز نمایید. چرا که با اینکار، هم غذا و هم گوجهسبز را مینمایید!
بهترین تاریخ مصرف گوجهسبز همینروزهاست. گلانداختن لپ گوجهسبز و زرد شدن آن، مصادف است با شیرینشدهگی[بر وزن ترشیدهگی] آن!
http://Www.MansourGhiyamat.BlogSpot.Com
نظرات کاربران وبلاگ:
روش دیگری نیز در قبیله گوجه خوار ها رواج دارد که گوجه های شکار شده را در ظرفی رویی ریخته و توسط گوشکوب یا سنگ آتش زنه گوجه ها را به شکل گوز دراورده! سپس نمک را اضافه کرده و هم میزنند! که در این روش چون گوجه ها یکباره از پای در می آیند و زجر کش نمیشوند!! به مراتب خوشمزه تر از دو روش فوق خواهند شد!
منبع : چیزپدیا
امیدوارم در قسمت بعد شما اموزش بستن بند کفش هم بدین با تشکر
با تچکر! از برنامه خوبتون!
ای کاش مطلبی بنویسید در باب خوردن “چاقاله ی بادم”
در عجبم از این همه دقت و … مغزی
ابتذال بیداد میکنه آقا
تمام لذت گوجه سبز خوردن به صدایی ست که هنگام گاز ، از آن بر می خیزد !
[ خ ِرم + صدایی همچو ماچ ]
حالا منی که بدون نمک دوس دارم باس چه جوری بخورمش؟؟
آفا این روییه چه کونی داره
می گم تو همون گوجه سبزه بو آماده کن ما تمرینمونو شروع می کنیم …
و البته جناب هورایزن عجب جمله ی فلسفی مخوفی از خودش در کرد .. لایک !!!
امم لطفا در روش دوم خوردن گوجه سبز یکمی در مورد زمان نزدیکی باسن گوجه سبز با ظرف بیشتر توضیح بدین
من گوجه سبز دوست ندارم ، نمک دوست دارم
فتوای اینو هم بده که ک و ن کیو باید گاز بگیرم ؟؟!!
خوب چون دیدم اینکاره نیستی لازم دونستم یه راهی نشونت بدم
گوجه سبزها را بشویید
همانطور که خیس است داخل ظرفی بریزید
چند عدد سنگ که دارای تیزی در نوک آنهاست را در ظرف گوجه یبزها ریخته درب را بسته و کمی تکان تکان دهید
درب ظرف را باز کنید
کمی نمک و از همه مهمتر گل پر به آن اضافه کنید
دوباره کمی به هم بزنید
سنگها را دربیاورید و از گوجه سبزی که بدنه اش زخمی شده و زخمها با نمک و گل پر در امیخته اد لذت ببرید
یه روشی هم هست بدون گاز زدن تو این روش لیس می زنید همون قسمت باسن رو بعد به قسمت تفمال شده نمک می زنید
یکی اینکه با درار هم خیلی می چسبه گهگاه!
ولی از همه بیشتر اینه که وقتی خوردیش هسته اش رو تف کنی بیرون!!!!