طالع بینی گروه خون
دارنده گروه خونی ب :در برخورد با مسائل خارجی سهل الوصول است و برای او هر نوع محیط و اخلاق بی تفاوت است که آنرا متلون المزاج می گویند.
دارنده گروه خونی او: کسی است که به آسانی در هر نوع محیط سازگاری پیدا می کند و خیلی زود با اطرافیان خود هماهنگی پیدا می کند وآنرا تیپ هماهنگ متمدن و شهر نشین نام گذاشته اند.
دارنده گروه خونی آ و ب: غنی تر از دیگران است زیرا او دارای صفات گوناگون است در عین حال آدمی غیر ثابت و منفی باف و جدی و دارای اخلاق افراطی در این حال می توان او را متلون المزاج دانست اما بیشتر اوقات دارنده این خون آد می خطا کار و گاهی خطر ناک و مزاحم می شود
این نوعش رو قبول دارین؟!!
این هم یکی دیگه:
کلیک کنید
.:!:. نقش گروه خونی در شخصیت انسانها .:!:.
بسیاری از دانشمندان زیست شناسی معتقدند خصلت ، منش ، رفتار، توان و کارایی، خلاقیت و خلق
و خوی هر فرد بستگی به نوع گروه خونی وی دارد . در بسیاری از کشورهای صنعتی بخصوص ژاپن
همچنین، برای پست های مدیریتی و اجرائی ، هنگام استخدام افراد ، به نقش گروههای خونی
توجه ویژه ای دارند.
می خواهید بدانید شما دارای چه شخصیتی هستید!!!؟
گروه خونی O :
افرادی سالم تر ، دارای هدفی مشخص و اندیشمند هستند
بیش از دیگران حسود و مقام طلبند .
پر حرف اند
ولی سیاستمداران ، وزیران و ورزشکاران خوبی هستند.
گروه خونی A :
افراد آرام ، منظم ، مطیع قانون و قاعده و بدون اعمال خشونت هستند
انعطاف ناپذیر ، تودار ، خودخواه و مشکل پسندند.
این افراد برای کارهای حسابداری ، هرگونه امور اقتصادی ، مالی ، کامپیوتر و مهندسی شایستگی
دارند.
گروه خونی B :
مردمانی رک و سریع الهجه ، حساس و در عین حال دارای پشتکار هستند.
ناشکیبا ، غیرقابل پیش بینی و در کارهایی که مورد علاقه آنهاست تنبل اند
این افراد دهانشان چفت و بست نخواهد داشت و نمی شود اسرار و کارهای محرمانه را با آنها در میان
گذاشت.
این افراد شایسته روزنامه نگاری و نویسندگی ، هنر و کارهای فکری هستند
گروه خونی AB :
افرادی منطقی ، حسابگر ، امین و رو راستند
سازمانده ، مطیع و در عین حال نیرومند هستند
این افراد به آسانی کسی را نمی بخشند، گاهی خشمگین می شوند و اغماض را دوست ندارند
محافظه کارند و نمی شود آنها را به راحتی شناخت
این افراد برای مدیریت ، قضاوت ، نمایندگی ، کارگری و کارفرمایی هردو مناسبند.
تغزیه:
گروه خونی A
این گروه باید اساساً میوهها و سبزیجات مصرفکنند (کربن بالا، چربی پایین) این افراد نسبت به بقیه گروهها خون غلیظتر و سیستم ایمنی حساستری دارند و نباید فرآورههای لبنی، چربی حیوانی و گوشت مصرف کنند. این افراد در خطر بالاتر بیماری قلبی عروقی، دیابت و سرطان قرار دارند.
گروه خونی B
این افراد باید یک رژیم متعادل مصرف کنند (میوهها و سبزیجات، غلات، ماهی، فرآوردههای لبنی و گوشت – اما از مرغ پرهیز کنند). این افراد بهترین شانس غلبه بر انواع بیماریهای روزمره شامل بیماری قلبی و سرطان را دارند.
گروه خونیAB
این افراد باید بیشتر رژیم غذایی گیاهی مصرف کنند و تنها در موارد نادر مقداری ماهی، گوشت (نه مرغ) و فرآوردههای لبنی مصرف کنند.
گروه خونی O
این افراد باید رژیم با پروتئین بالا (شامل گوشت)، کربوهیدرات پایین و غنی از میوهها و سبزیجات مصرف کنند. این افراد باید جوانه گندم، فرآوردههای کامل گندم و ذرت را محدود کنند و از فرآوردههای لبنی و بیشتر آجیلها اجتناب کنند. افراد با گروه خونی O معمولاً به هایپوتیروئیدیسم، اسید بالای معده (که منجر به زخم میشود) و یا خون رقیقتر با مقاومت بیشتر به لخته شدن مبتلا میشوند.
P. D' Adamo در حمایت از فرضیه خود پیشنهاد میکند لکتینها سبب تجمع (انعقاد) گلبولهای خونی در فردی با گروه خونی نامتناجس میشوند که ممکن است مشکلات کبدی یا کلیوی جدی ایجاد کنند. (لکیتینها پروتئینهای حاوی قند هستند که روی سطح برخی غذاها یافت میشوند و ممکن است سبب چسبیدن مولکولهای مختلف و برخی انواع سلولها به یکدیگر شوند.)
او نظریه داد که بالا بودن سطوح ایندیکان ادرار، که در بسیاری از بیماریهای گوارشی از قبیل بیماری سلیاک، دیورتیکولیت، بیکفایتی پانکراس، بیماریهای التهابی روده و بیماریهای دیگری شایع است، نیز میتواند به نوع خاص گروه خونی نسبت داده شود که تداخلات غذاها با باکتریهای رودهای و ایجاد ناهنجاریهای پلیآمین را تحت تأثیر قرار میدهد.
به علاوه انواع مختلف گروههای خونی – بر طبق نظریه P.D' Adomo – عملکرد ترشحی بدن را در ارتباط با شیرههای گوارشی تحت تأثیر قرار میدهد، به طورکه مثلاً گروه خونی O توانایی تولید سطوح بالاتر از حد متوسط اسید معده را دارد که میتواند منجر به شیوع بیشتر زخمهای معده شود.
¾ چگونه انواع متفاوت گروههای خونی با بیماریهای مختلف مقایسه میشوند؟
ارتباطات شناخته شدهای بین گروه خونی و خطر بیماری وجود دارد. آنمیپرنیسیوز، دیابت یا انواع خاصی از سرطان به میزان کمی در گروه خونی A در مقایسه با گروه خونی O شایعتر هستند، در حالیکه بر خلاف تیپ A، شیوع ابتلا به زخمها و عفونتهای هلیکوباکترپیلوری در افراد با گروه خونی O اندکی بالاتر است. گروههای O و B به بیماریهای عفونی از قبیل تب اسکارلت، وبا ، حصبه یا طاعون گاوی نیز حساسیت بیشتری دارند، در حالیکه افراد با گروه خونی A حساسیت بیشتر به ویروس آبله مرغان را نشان میدهند و بیشتر مستعد لخته خونی هستند. حشرات خونآشام (که بیماریها را حمل میکنند) گروه خونی O را ترجیح میدهند.
¾ این مسئله چطور به پزشکان و بیمارانشان کمک میکند؟
متاسفانه کمکی نمیکند. به عنوان مثال، گاستریت به میزان متوسطی در گروه خونی A و O شایع است، بنابراین از آنجائیکه بیش از 80 درصد جمعیت جهان گروه خونی A یا O دارند، نه تنها پیشنهاد تغییرات رژیم غذایی برای مقاصد پیشگیرانه یا درمانی، غیر عملی و بیهوده است، بلکه مسئله این است که توصیهها چه باید باشد؟ از آنجاییکه علل احتمالی زیادی برای گاستریت وجود دارد، هیچ درمان منحصر به فرد یا راهحل غذایی ویژه که بتواند به نحو بیخطری برای چنین درصد عظیمی از جمعیت بکار رود وجود ندارد. همین شرایط در تلاش برای فرموله کردن رژیمهای غذایی برای انواع گروههای خونی و دیگر اختلالات پزشکی وجود دارد، چراکه هیچ بیماری منفردی منحصر به یک گروه خونی خاص نیست.
P. D' Adamo میگوید: «از زمانیکه برای اولین بار پیشنهاد «رژیم غذایی مناسب گروه خونی» مطرح شد، من هم مانند بسیاری دیگر از محققان و پزشکان برای کاربرد بالینی چنین تئوریهایی به منظور مقایسه گروههای خونی بیماران با اختلالاتشان کنجکاو و به دنبال گرایشات یا الگوهایی بودم.
به سرعت مشخص شد که افراد مبتلا به قند خون بالا، فشار خون بالا یا میزان بالای اسید معده همان گروههای خونی را دارند که افراد با قند خون پایین، فشار خون پایین و میزان اسید معده پایین نشان میدهند. همانطور که انتظار میرود، همین مسئله برای افراد مستعد افزایش وزن، کاهش وزن، نزدیک بینی، دور بینی، همینطور بیماریهای «Hyper» در مقابل «Hypo» نیز صادق است. بنابراین در خصوص قضاوت در مورد ارتباط بین گروه خونی و بیماری تعبیر «کاهش مقاومت» به برخی بیماریها که همواره بهوسیله جامعه پزشکی مورد توجه قرار گرفته، تغییر نکرده است.