چند فایده مفید از کنگر
اگر به کنگر علاقه دارید و از فواید آن اطلاعی ندارید ، این مطلب را بخوانید ... | |
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنگر» موجب كاهش كلسترول خون میشود. مرتضی صفوی افزود: كنگر سرشار از ویتامینهای A، B، E و املاح معدنی است. مصرف برگهای این سبزی افزایشدهنده ادرار و محرك كلیهها و كبد است و به ترشح صفرا كمك میكند. وی گفت: این سبزی را معمولاً به صورت خورش مصرف میكنند. مصرف این سبزی موجب كاهش كلسترول و تری گلیسیرید خون میشود و به دلیل داشتن پتاسیم موجب كاهش فشار خون میشود. این متخصص تغذیه اضافه كرد: این سبزی به دلیل مواد فیبری، قابلیت هضم كم و خاصیت مسهلی و ملینی دارد و میزان كالری آن بسیار محدود است. صفوی گفت: این سبزی چون اینولین دارد، موجب افزایش باكتریهای مفید روده میشود و در كل به حفظ سلامت روده بزرگ كمك میكند و خطر ابتلا به سرطان را كاهش میدهد. وی افزود: این سبزی حاوی سدیم است و برای تهیه غذا از این سبزی از مصرف نمك خودداری كنند و برای مزهدار كردن آن از آبلیمو كمك بگیرند. آبلیمو سرشار از پتاسیم است و میتواند اثر نامطلوب سدیم را كاهش دهد و جایگزین نمك شود |